Tel.: 0543-478388 | info@sharpline.eu
Tel.: 0543-478388 | info@sharpline.eu

Layout & Logo Design

Uw Logo/ huisstijl is het visite kaartje van uw bedrijf. Dat vraagt om een passende uitstraling. Dit kan klassiek, modern. Wat u wilt! Belangrijk is dat de kernwaarden van uw bedrijf duidelijk zijn en daardoor de klant de weg naar u vindt. Uw idee of ons idee, wij gaan het zo uitvoeren, dat het gezochte doel word bereikt!

Belettering

Het is een ruim begrip: belettering, maar de mogelijkheden zijn legio. Daar waar het allemaal begon als striping, zijn reclame uitingen op autos niet meer weg te denken. Maar ook gebouwen kunnen voorzien worden van de juiste verfraaiingen. Eigenlijk….alles is te voorzien van belettering.

XXL Full color

Soms zeggen plaatjes meer dan woorden, dit is perfect mogelijk met een full color print! Dit kan op borden, verlichte en onverlichte zuilen, muren, ramen, free vision folie, voertuigen enz enz. En alle formaten zijn mogelijk. Uiteraard met de desgewenste kwaliteit!

Folies

Folies voor privacy, folies ter bescherming van inbraak of zon, eigenlijk is alles mogelijk voor zowel vervoersmiddelen als gebouwen.

Car Wrapping

“Wrap it out, wrap it in, let me begin”. Inpakken, zoals het woord het al zegt. Dit wordt niet alleen gebruikt als uiting van reclame maar ook ter bescherming of verfraaiing. Ook hierin zijn de mogelijkheden legio. Stel gerust uw vragen hierover en wij geven u gedegen advies.

Signs

Iets duidelijk maken? De juiste signs kunnen u nieuwe en de juiste klanten leveren. Signs kunnen zijn: lichtreclame/ bewegwijzering/ spandoeken/ vlaggen. Wij helpen u graag in het kiezen van het juiste product. .